“Perfekt første kast etter pausen” … tommelen opp for en topp prestasjon.

“Ahn Woo-jin var perfekt i sitt første kast etter pausen.”

Kiwoom vant 5-2 over KT Wiz i “2023 Shinhan Bank SOL KBO League” på KT Wiz Park i Suwon den 10. oktober. Laget revansjerte det forrige tapet (2-3 mot Suwon KT den 9. oktober) og forbedret dermed sesongstatistikken til 24 seire, 1 tap og 34 uavgjorte kamper, og er nå en halv kamp bak KT på åttendeplass.

Tidlig i kampen tok Kiwoom ledelsen etter en stor omgang. I starten av den andre omgangen fullførte Kim Jun-wan en full telling og fikk en base-loaded walk for å ta en 1-0-ledelse. I neste omgang slo Kim Hye-sung en to-søm-ball fra Lee Sun-woo og slo en 110 meter lang grand slam (hennes tredje for sesongen) over gjerdet på høyre banehalvdel til 5-0.

Det første poenget kom i slutten av den femte omgangen. Startkaster Ahn Woo-jin slapp inn en stor singel til Jang Jun-won på første base, og dermed sto det 5-1. I slutten av åttende omgang gjorde Moon Sang-chuls grounder til tredje base at løperen fra tredje base kunne score til 5-2.메이저놀이터

Kiwoom hentet inn Lim Chang-min for å kaste den siste omgangen og sikre seieren.

Kiwooms hovedtrener Hong Won-ki sa etter kampen: “Ahn Woo-jin var perfekt i sitt første kast etter pausen. Hun justerte seg som et ess og stengte ned motstanderen i sju omganger”, sa han.

“I midten av rekken skilte Kim Hye-sung seg ut. Hun slo den matchvinnende homerunnen i starten av den andre omgangen, og forsvarsspillet hennes hindret at kampen kom ut av kontroll”, la han til og ga henne tommelen opp.

Leave a Reply

Your email address will not be published.