Gimpo FC-ungdomsspillers “ekstreme valg”… Gjerningsmannens tidligere manager og trener suspendert i 2-3 år

En U18-spiller fra Gimpo FC tok et ekstremt valg i april i fjor, og det koreanske fotballforbundet (KFA) har innført disiplinærtiltak, inkludert suspensjon av kvalifikasjoner, mot gjerningsmennene.

Den 9. april avholdt KFA et disiplinærmøte i Jongno Football Hall i Jongno-gu i Seoul, og den tidligere treneren for Gimpo FC Youth Team A, som ble utpekt som gjerningsmannen, ble ilagt tre års utestengelse, mens den tidligere treneren for Gimpo FC Youth Team B og den tidligere treneren for Gimpo FC Youth Team C ble ilagt to års utestengelse.먹튀검증

KFA ila også ett års utestengelse til treneren og spilleren til Gyeonggi Hwaseong City Mo FC (U-15), der spilleren som tok det ekstreme valget, gikk på ungdomsskolen.

Tidligere avholdt KFA en rettferdighetskomité den 2. juni, men kom ikke til noen konklusjon i saken og avholdt en ny rettferdighetskomité innen en uke for å bekrefte disiplinærsaken mot dem.

Suspensjonen innebærer at spillerne ikke har lov til å delta i noen aktiviteter innenfor KFAs jurisdiksjon.

Den 27. april i fjor, rundt klokken 02.00, tok D-gun sitt eget liv i en sovesal i Masan-dong i Gimpo-si.

Før han døde, la han ut et fem sider langt selvmordsbrev på sosiale medier. I selvmordsbrevet skrev han at han var utsatt for verbal mishandling fra trenere og andre ledere og mobbing fra jevnaldrende.

De disiplinerte lederne ble siktet for barnemishandling i henhold til barnevernloven i april i år.

Ds etterlatte familie vil be om en ny vurdering og mener at “disiplinnivået som det koreanske fotballforbundet har innført, er for lavt”.

Anken kan sendes til den høyere instansen, Koreas idrettsråd, innen en uke etter at de er blitt informert om utfallet av disiplinærsaken.

Leave a Reply

Your email address will not be published.